Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

History

Aiden is de one-stop-shop voor al jouw IT-uitdagingen. We leveren innovatieve IT-oplossingen aan Europese midmarket-bedrijven. Net als die van jou. Daarvoor hebben we een uitgebreid portfolio aan SAP en Mendix-diensten en -oplossingen tot onze beschikking, aangevuld met hoogwaardige, zelfontwikkelde software.

 

 

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf zijn potentieel maximaal kan benutten. Dat doen we altijd samen met jou, persoonlijk én menselijk. Aiden staat voor je klaar, als IT-partner die met je meegroeit.

 

Aiden is meer dan een IT-bedrijf. Het gaat ons om succes en geluk van mensen. We willen ertoe doen en resultaat bereiken. We maken het eenvoudig en doen zaken anders.

Wij leiden en leveren innovatieve oplossingen. Werken snel, pragmatisch en doelgericht. Met als doel samen succesvol te zijn.

In het leven draait het om de mensen die je ontmoet. Wij streven naar verbinding met een open blik. Wij maken het persoonlijker en menselijker. Door er te zijn, te luisteren, te praten, ondersteunen en helpen. Als zakenpartners, als vrienden, als mensen.

 

Wij zijn Aiden. Technology made human.

feature01.svg
One-stop-shop

Je kunt bij ons terecht met al jouw IT-uitdagingen. Wij helpen je met een breed scala aan oplossingen en diensten, van consultancy en hosting tot analytics en managed services. Dus zeg het maar: wat wil jij aanpakken?

feature02.svg
Sterke SAP-kern

We kennen de krachtige en robuuste oplossingen van SAP tot in de puntjes. Daarom kunnen we jouw organisatie in iedere levensfase helpen, bijvoorbeeld met SAP Business One, SAP Business ByDesign of SAP S/4HANA.

feature03.svg
Slimme Aiden software

Iedere branche kent specifieke uitdagingen. Daarom vertalen we onze branchekennis in slimme zelfontwikkelde oplossingen. En als snelheid geboden is, wenden we ons tot low-code development.

feature04.svg
Samen naar succes

Het gaat ons om jouw succes. Ons middel daarvoor zijn onze IT-oplossingen. Maar de échte sleutel tot succes is dat we samen voor resultaat gaan. Dankzij meerdere locaties in Nederland zijn we altijd bij je in de buurt voor persoonlijk contact of gewoon een gezellig kopje koffie.

 • leader image
  Peter Geelen
  Managing Director
  image
  Peter Geelen
  Managing Director

  Biografie

  Peter is met meer dan 30 jaar SAP-ervaring een begrip in de Nederlandse SAP markt. Met een zeer grote focus op de MKB markt in Nederland heeft Peter in het verleden een aantal zeer succesvolle SAP initiatieven gestart en weten laten uitgroeien tot toonaangevende organisaties waarbij de klant altijd centraal staat. Peter neemt deze ervaringen mee met als doel om Aiden te laten groeien tot een topspeler in de Europese middenmarkt.

 • leader image
  Marco Wels
  Chief Financial Officer
  image
  Marco Wels
  Chief Financial Officer

  Biografie

  Marco Wels heeft binnen internationaal opererende MKB-ondernemingen verschillende financiële en operationele managementfuncties vervuld, alvorens hij in februari 2021 toetrad tot de directie van Aiden, in de rol van Chief Financial Officer. De branches waarbinnen Marco werkzaam is geweest omvatten professional services, wholesale, supply chain, manufacturing en e-commerce. Binnen Aiden is Marco verantwoordelijkheid voor het financiële- en acquisitiebeleid. Ook is hij verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van Aiden, in lijn met zijn ervaring en passie om teams te bouwen en medewerkers te ontwikkelen.