Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Functieomschrijving

Senior SAP (ui5) Fiori Developer
 

Als SAP Premium Partner biedt Aiden bedrijven SAP-oplossingen om slimmer en efficiënter te werken. Het enthousiaste en ondernemende team groeit snel en is toonaangevend in de Benelux voor kleine en middelgrote bedrijven. Ter versterking van het Mobile & UX team zijn we op zoek naar een SAP Consultant met veel ervaring in SAPui5. Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken, weet klantvragen om te zetten in oplossingen én hebt de vaardigheden om functioneel klanten te begeleiden.

Een klein team (5 medewerkers) van topconsultants is binnen Aiden verantwoordelijk voor de SAP Mobile en UX oplossingen. Hierbij kun je onder andere denken aan mobile apps, desktop apps en klantenportalen. Deze snel veranderende markt vraagt om supersnelle en innovatieve oplossingen. Dit maakt jouw werk dynamisch en vraagt om een leergierige en vindingrijke Mobile en UX Specialist! Ondanks dat de organisatie sterk groeiend is blijven de lijntjes binnen de organisatie kort. Dit biedt jou de kans om je eigen pad te bewandelen en alles uit je carrière te halen! Zo wordt het aandragen van eigen ideeën zeer gewaardeerd. Aiden begeleidt je proactief in je persoonlijke ontwikkeling.

Dit breng je mee

Met jouw inzet & input bereiken we “the next level”. Je hebt projectervaring opgedaan bij diverse klanten en weet de vraag van de klant goed te vertalen naar een passende oplossing. Jij past binnen het team wanneer je een zelfstarter bent. Al snel zal je verantwoordelijkheden krijgen. Deze grijp je met beide handen aan! Je bent leergierig en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast vragen wij:

Wie  zoeken we?

  • HBO/ WO werk- en denkniveau;

  • Enkele jaren ervaring als SAPui5/ SAP Fiori consultant;

  • Grote interesse in front end, Mobile en UX technieken;

  • Ervaring met ABAP is een pré;

  • Functionele SAP back-end kennis is een pré;

  • Ervaring met low-code tools Appgyver en/of Neptune Software is een héle grote pré.

    ​​

Dit bieden wij jou

Een afwisselende baan in een dynamische, innovatieve werkomgeving waarbij techniek het speerpunt vormt. Je werkt samen met enthousiaste collega´s voor kleine en middelgrote bedrijven in een hecht team waarin je alle ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Ook de primaire en secundaire arbeidvoorwaarden van Aiden zijn professioneel en innovatief. We bieden je o.a. een goed salaris, lease auto, laptop, telefoon en veel mogelijkheden om je persoonlijke wensen in te vullen. Kortom, werken bij Aiden is een ervaring op zich en een goede stap voorwaarts in je carrière.

​​​​Over Aiden

Aiden is meer dan een IT-bedrijf. We ontwikkelen IT-oplossingen. Maar wat we vooral willen, is bijdragen aan het geluk en succes van mensen, van onze klanten én hun afnemers. Maar ook dat van onze meer dan 300 collega’s. Dat doen we door verbinding te maken, persoonlijk én menselijk. Zo zorgen we samen voor succes en tevreden medewerkers.

Wij zijn Aiden. Technology made human. 

Aiden heeft verschillende vestigingen in Nederland, check of er een vestiging bij jou in de buurt is via onze contactpagina.

Ontdek meer over Aiden:

Over Aiden arrow right image

Solliciteer nu voor deze functie

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Jurian Havermans
Recruitment Lead
Solliciteer nu arrow right image
Solliciteer nu
Senior SAP (ui5) Fiori Developer
Drag 'n Drop your files here!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...