Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Functieomschrijving

Traineeship Mendix (Low-code)
 

Ben je onlangs afgestudeerd aan een Hogeschool of Universiteit in een IT richting? Heb je Informatica vakken gevolgd en wil je deze kennis optimaal benutten? Heb je tevens affiniteit met software development, maar wil je ook het maximale halen uit je communicatieve vaardigheden? Dan komen wij graag met jou in contact voor ons traineeship Mendix! 

Aiden, een toonaangevende organisatie die voortdurend opzoek is naar nieuwe en innovatieve oplossingen, is per direct op zoek naar starters in de IT. Jij hebt ambitie om door te groeien in de rol van volwaardig allround consultant. Uiteindelijk, heb je de mogelijkheid om door te groeien naar Lead Consultant, Solution Architect of Managing Consultant. Aiden maakt, ontwerpt en bouwt oplossingen die gebruikt worden door zowel kleinere bedrijven, grote corporate instellingen en overheidsorganisaties. Daarbij wil jij bijdragen aan het veiliger, schoner en beter bereikbaar maken van de wereld. En jij kiest zelf welk pad jouw voorkeur heeft.

Jouw rol

In ons traineeship Mendix is geen dag hetzelfde. Samen met andere specialisten ga je regelmatig bij klanten langs om mogelijke problemen en bottlenecks in kaart te brengen. Hierbij heb je een adviserende rol waarin jij door je opgedane IT-kennis mee kunt praten over het uiteindelijke design van het applicatie landschap. Samen met collega’s ontwerp je het design en je gaat samen met je collega’s dit design bouwen. In deze functie ben je de schakel tussen de Business en IT.

Wat zoeken we?

 • Een afgeronde Bachelor of Masteropleiding in een IT gerelateerde richting
 • Affiniteit met software ontwikkeling
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taalen de Engelse taal
 • Analytische skills
 • Basiskennis van ontwikkeltalen (Java, SQL, .Net, HTML, CSS, React)

Wat ga je doen in je eerste jaar?

Voor dit traineeship Mendix maken we samen met jou een persoonlijk opleidingsplan waarin concreet wordt aangegeven waar je het eerste jaar aan werkt om op een hoger niveau te komen. Daarin houden we rekening met de kennis die je al hebt.

Wat bieden wij?

 • Een gezellig team met informele collega’s waarmee je samen succesvol bent
 • Een uitdagende functie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
 • Doorgroeimogelijkheden in een innovatieve, open en informele bedrijfscultuur
 • Goed salaris, tussentijdse targets en een interessante bonusregeling
 • Een auto van de zaak
 • Op consultancy-vaardigheden en proceskennis begeleiding door 1 van onze Managing Consultants

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Aiden

Aiden is een van de leidende Mendix-partners in Nederland. Wij adviseren én ondersteunen organisaties in digitale transformatie en innovatie. Onze focus ligt op projecten bij middelgrote- en enterprise bedrijven, wat automatisch betekent dat je als Mendix consultant in complexe projecten terecht komt met veel mogelijkheden voor IT-innovatie in combinatie met procesoptimalisatie. We nemen graag End2End project eigenaarschap. We willen de beste zijn in wat we doen en zijn in staat onze klanten te verrassen door creativiteit en meer te leveren dan afgesproken. Iedere klant is voor ons een referent! 

We bestaan uit een divers team waardoor jij als individu sterker wordt. Je kunt bij ons volledig je eigen pad uitstippelen, of je nu voor verdieping of verbreding gaat, of dat je je verder ontwikkelt in consultancy of juist projectmanagement. Zie jij jezelf al aan de slag gaan bij Aiden of wil je meer weten over deze vacature? Solliciteer dan direct!

Aiden heeft verschillende vestigingen in Nederland, check of er een vestiging bij jou in de buurt is via onze contactpagina.

Ontdek meer over Aiden:

Over Aiden arrow right image

Solliciteer nu voor deze functie

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Jurian Havermans
Recruiter
Solliciteer nu arrow right image
Solliciteer nu
Traineeship Mendix (Low code)
Drag 'n Drop your files here!

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...