Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

search icon
No results found
Inline

Solliciteer je zelf bij ons?
Ontvang dan een tekenbonus!

 

Recruiters, dat zijn natuurlijk hele fijne tussenpersonen. Wie of waar ben je als bedrijf zonder recruiter, de middenweg tussen de vraag- en aanbodzijde. De betere recruiters voegen waarde toe door regelmatig contact te houden met kandidaten, ook als ze niet in de markt zijn. Ze worden gemotiveerd door het leveren van een bijdrage; niet alleen aan de loopbaan van medewerkers maar ook aan de groei van bedrijven. Helaas is er ook een groep recruiters die een minder positieve ervaring meebrengt, door juist niets toe te voegen en het alleen als eigen gewin zien.

 

Wij investeren graag in jou als person en talent; maar dan willen we wel dat dit goed terecht komt. Daarom komen we direct bij jou uit in plaats van een recruiter. Om deze reden introduceren we de no-recruiter bonus! Als je zelf bij ons solliciteert, wordt aangenomen en je proeftijd doorkomt, krijg je een eenmalige tekenbonus van €2500,-. Mocht je dit bedrag willen schenken aan een goed doel, dan verdubbelen we het bedrag!

 

De voorwaarden zijn dus simpel; je hebt zelf gesolliciteerd zonder tussenkomst of financieel belang van een recruiter of bureau en je bent succesvol door de proeftijd van één maand gekomen.

 

Bekijk de meest actuele vacatures binnen ons snel groeiende bedrijf hier. Wanneer zien we jouw sollicitatie verschijnen?

Klik hier om de vacature te bekijken arrow right image