Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
SAP_R_grad.png

Iedere klant heeft andere wensen en behoeften, toch wil je ze allemaal tevreden houden. Hoe beter jouw relatie met je klanten is, hoe groter de kans is dat ze blijven. Dat vraagt om kristalhelder inzicht in je klanten én uitstekende service. Met SAP Customer Experience haal je de juiste IT-oplossingen in huis om jouw klanten moeiteloos te werven en behouden.

Zorg voor loyale klanten met SAP Sales Cloud en SAP Service Cloud en SAP Emarsys

Klanten zijn veeleisender en kritischer dan ooit. Bovendien verwachten ze dat je steeds weer met iets nieuws komt. Door echt te begrijpen wat je klanten willen, ben je beter in staat om op die wensen in te spelen en daarmee meerwaarde voor ze te realiseren.
Met SAP Sales Cloud en SAP Service Cloud voldoe je gemakkelijk aan al je huidige én toekomstige CRM- en klantenservice-uitdagingen. Dankzij een naadloze samenwerking tussen verkoop en service kun je klantloyaliteit en -behoud drastisch verbeteren. Met SAP Emarsys (marketing cloud) heb je een CX-oplossing in huis die jouw organisatie écht klantgericht maakt.

 

Aiden is  SAP Channel CX Partner
SAP Channel CX Partner.png

 

Neem contact op arrow right image
Bied next-level service en onderhoud met SAP Service Cloud
Met SAP Service Cloud verbeter je jouw klantenservice in een handomdraai. Onder meer dankzij de Omnichannel Service, waarmee je via ál je kanalen dezelfde betrouwbare en persoonlijke service kunt bieden. Daarnaast geeft SAP Service Cloud jouw medewerkers eenvoudig inzicht in alle interacties met klanten. Op die manier kunnen ze klanten beter en sneller te woord staan. Ook biedt de Service Cloud standaard een handige selfservice portal voor je klanten.
 
Laat verkoopmedewerkers excelleren met SAP Sales Cloud
SAP Sales Cloud biedt optimale ondersteuning voor al je saleswerkzaamheden. Profiteer bijvoorbeeld van een 360-gradenbeeld van je klanten met alle klantdata uit je CRM, Customer Support en ERP in één overzicht. Focus je op het sluiten van deals met een grotere kans op succes dankzij intelligent Lead en Opportunity management. Of trigger geïnteresseerden op basis van hun reactie op jouw e-mails, volledig automatisch.
SAP Customer Experience
Van klantcontact, tot afhandeling in het veld
SAP FSM is een cloudoplossing op het gebied van Field Service Management voor het proces vanaf klantcontact tot en met de afhandeling van service opdrachten in het veld. Door gebruik te maken van SAP FSM kun je jouw efficiëntie verhogen, de juiste klantbeleving aanbieden voor de te verlenen service en uw monteur maximaal ondersteunen in het veld met de benodigde informatie. 
De SAP FSM-oplossing stelt technici en monteurs in staat om de klanttevredenheid te vergroten met mobiele tools, kunstmatige intelligentie (AI), Machine Learning en IoT.
 
Laat jouw bedrijf groeien door klanten te bereiken met verschillende interacties
SAP Emarsys is een marketing cloud product en maakt merken echt klantgericht. Het helpt en versnelt de omzet en winst door elke afzonderlijke klant zeer gepersonaliseerde en relevante ervaringen te bieden via elk kanaal en op elk moment. Het is hèt platform voor klantbetrokkenheid en kan u helpen om op grote schaal gepersonaliseerde, realtime ‘engagements’ te leveren die retentie en loyaliteit vergroten. 
Met Aiden en SAP Customer Experience vind je dé weg naar hogere klanttevredenheid.
01. Expertise

Expert-consultants met diepgaande kennis van SAP en diverse branches.

02. Ervaring met end-to-endprocessen

Uitvoerige kennis en ervaring met end-to-endprocessen, onder meer op het gebied van CRM en Customer Support.

03. Korte implementatietrajecten

Korte implementatietrajecten mét persoonlijk en menselijk contact.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image