Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Download de whitepaper en leer meer over Mendix low-code voor de maakindustrie
 

Jouw wereld ontwikkelt zich sneller dan ooit. Als maakbedrijf kamp je voortdurend met stijgende kosten, dalende marges en een instabiele toeleveringsketen. Dat vraagt om kostenreducties, efficiëntere manieren van werken en nieuwe manieren van denken.

Tegelijkertijd zie je volop kansen. Nieuwe kansen om het werk van je mensen leuker en makkelijker te maken. Nieuwe kansen om jouw klanten nóg beter te bedienen en hun klantreis te optimaliseren. Om nog maar niet te spreken van de mogelijkheden die Industry 4.0 gaat bieden.

Maar om soepel in te kunnen spelen op al die kansen en uitdagingen, moet je als maakbedrijf in staat zijn om je IT-landschap vlot aan te passen en de stap naar verdere digitalisering zetten. Maar waar moet je beginnen?

Met low-code zet je die stap makkelijker dan ooit. In dit document lees je waarom. We laten zien wat low-code is, welke rol Mendix speelt en welke vier voordelen productiebedrijven kunnen boeken met Mendix.

Download de whitepaper. Laat jouw gegevens achter en kom meer te weten de combinatie Mendix low-code en de maakindustrie

Moment geduld...
 

banner landingspagina manufacturing.png

Ontdek meer over Mendix low-code en registreer je voor Get to know Mendix op 15 juni!


Low-code heeft de toekomst en sluit naadloos aan op de noodzaak voor organisaties om digitale wendbaarheid te vergroten en te versnellen.

Neem deel aan het evenement en hoor van referenten zoals Avebe, ASML, Cordis, Gemeente Rotterdam & Samotic wat hun ervaringen op het gebied van Mendix low-code zijn.

Bekijk de inschrijfpagina hier.
 

tech in business.png


Beluister ook onze
Tech in Business podcasts!

Met onder andere NXP, Vlisco, LiveKindly en Siemens, waarin we onderwerpen als Citizen Development, verschillende IT-ontwikkelingen en strategische keuzes bespreken.

Volg hier het Tech in Business kanaal op Spotify.

Uitgelichte afleveringen: