Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Consumenten die meer verwachten maar steeds minder willen betalen, crises die de hele wereld stil doen staan en vrijwel iedere maand een nieuwe concurrent die de kop op steekt. Bedrijven in de Consumer Products-branche moeten altijd alert zijn. Met een schaalbare IT-omgeving, een wendbare supply chain en grip op bedrijfsvoering dankzij inzichten uit data kunnen Consumenten Producten-bedrijven iedere uitdaging aan.

Van traditioneel naar Direct to Consumer

Veel bedrijven in Consumenten Producten-branche zien de vraag naar producten vaker en heftiger variëren, bijvoorbeeld door mondiale ontwikkelingen als vergrijzing en nieuwe emerging markets. Consumenten willen bovendien steeds minder betalen voor betere kwaliteit, producten sneller in huis hebben en net zo makkelijk kunnen retourneren. Daarom zijn steeds meer bedrijven in Consumenten Producten genoodzaakt weg te bewegen van hun traditionele werkwijze. Bijvoorbeeld door direct aan consumenten te leveren, zonder tussenschakels (Direct to Consumer). Om dat te kunnen realiseren én snel in te kunnen spelen op nieuwe productwensen, heb je een flexibele en schaalbare toeleveringsketen nodig.

Neem contact op arrow right image

Al die ontwikkelingen bijbenen, vraagt veel van je bedrijf. Je moet optimaal inzicht in klanten hebben om precies te weten wat ze wanneer verwachten. Je moet inzicht hebben in voorraden, grondstoffen en leveranciers, zodat je altijd kunt leveren. Je hebt een flexibele organisatie nodig die moeiteloos inspeelt op macro-economische veranderingen. En je hebt een moderne digitale strategie nodig die jouw bedrijf in staat stelt consumenten maximaal te bedienen én keyprocessen als Finance, Supply Chain Management en Production vloeiend te ondersteunen.

Overwin de uitdagingen in Consumenten Producten

Aiden helpt je bij het overwinnen van de uitdagingen in deze dynamische branche. Wij brengen processen en technologie bij elkaar. Dat doen we altijd samen met jou, in overleg en verbinding. Met behulp van onze IT-oplossingen en -diensten zorgen we ervoor dat jouw IT-omgeving flexibel, volledig geïntegreerd en schaalbaar is.

Data speelt daarbij een onmisbare rol. Met Business Intelligence krijg je geavanceerde inzichten in klantgedrag en bedrijfsprocessen. En dankzij predictive algoritmes kun je uiteindelijk zelfs gedrag gaan voorspellen. Door ervoor te zorgen dat je systemen onderling eenvoudig te koppelen zijn, maken we je klaar voor Direct to Consumer en realiseer je een wendbare supply chain.

Consumenten Producten

Of je nu een groeiende organisatie bent of een gevestigde naam, Aiden is jouw one-stop-shop in iedere levensfase van je bedrijf. Met onze uitgebreide kennis van het gehele SAP-portfolio, in combinatie met aanvullende zelfontwikkelde software, groeien we naadloos met je mee. Door onze ervaring in de branche te combineren met de opgebouwde kennis van jouw bedrijfsprocessen bieden we unieke toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Aiden oplossingen

Aiden Retail Management

Dé POS-oplossing voor een klantvriendelijke on-site winkelervaring, inclusief naadloze integratie met je SAP ERP-systeem.

Lees meer arrow right image

Referenties

Deze klanten gebruiken onze diensten al