Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Nieuw: Aiden Public Cloud voor  SAP Business One

Aiden heeft een nieuwe cloudoplossing gebouwd, speciaal voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Een budgetvriendelijke oplossing welke de zorgen van een eigen IT-server omgeving op locatie overbodig maakt.
 

Ready to Run cloudoplossing

 

De Aiden Public Cloud (APC) is een “ready to run” cloudoplossing voor SAP Business One.
Start eenvoudig jouw SAP software door in te loggen via een webbrowser. Geen beheer van servers, hardware investeringen, management, back-ups of technische upgrade kosten, maar een complete versie van SAP Business One die je kunt gebruiken zoals een app op jouw telefoon. Dit is de ideale oplossing voor het gebruik van SAP met een HANA database voor het MKB.
 
Veel MKB-organisaties lopen wat betreft de SAP Business One versie achter. Vaak is dit een kostengedreven keuze. Dat terwijl het Nationaal Cyber Security Center het updaten van applicaties in haar top 8 heeft staan van de basisvoorwaarden om security risico’s te beperken.
De jaarlijkse SAP-software maintenance geeft je recht op gebruik van de laatste versie. De nieuwe Aiden Public Cloud oplossing is daarom ook inclusief een jaarlijkse technische versie upgrade van de SAP Business One applicatie.
 

Bring Your Own License

 

Bring Your Own License (BYOL)!: Heb jij al SAP-licenties en zijn deze nog in maintenance? Dan kun je direct starten met deze oplossing zonder dat je nieuwe licenties hoeft aan te schaffen. Zowel de SAP-professional als de limited licenties zijn bruikbaar in de APC.
 

Interesse in Aiden Public Cloud voor SAP Business One?

 

Vraag jouw Aiden accountmanager om een voorstel voor je uit te werken of stuur een e-mail naar [email protected].