Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Numatic International Ltd is opgericht in 1969 in Crewkerne, Somerset, Engeland, waar het bedrijf de eerste commerciële stofzuiger ontwierp voor het schoonmaken van boilers op kolen, olie en gas. Deze stofzuigers bestonden uit olievaten en bestaande onderdelen, zoals een kofferhandvat, meubelwieltjes en afwasteiltjes. Niet alleen de stofzuigers hebben zich ontwikkeld naar geavanceerdere modellen. Ook de bedrijfsprocessen van Numatic zijn inmiddels high-end!

Numatic International Ltd is opgericht in 1969 in Crewkerne, Somerset, Engeland, waar het bedrijf de eerste commerciële stofzuiger ontwierp voor het schoonmaken van boilers op kolen, olie en gas. Deze stofzuigers bestonden uit olievaten en bestaande onderdelen, zoals een kofferhandvat, meubelwieltjes en afwasteiltjes. Niet alleen de stofzuigers hebben zich ontwikkeld naar geavanceerdere modellen. Ook de bedrijfsprocessen van Numatic zijn inmiddels high-end.

In Nederland is Numatic International BV als zelfstandige dochter verantwoordelijk voor de verkoop en distributie in de Benelux. Met SAP Business One, een webshopkoppeling (Magento) en de add-ons ServicePro en WarehousePro heeft Numatic International BV veel (administratieve) processen geautomatiseerd. “We werken naar volle tevredenheid samen met SAP partner Aiden”, zegt Managing Director Rogier Moorman.

Wij hebben, voordat we voor SAP kozen, naar twee andere ERP-pakketten gekeken. SAP is sterk in het grote geheel. Wij verwachten dat een pakket voor een groothandel in ieder geval goed kan omgaan met finance, klanten/relaties, voorraden en productie. Dat blijkt niet altijd zo te zijn. Wij kozen daarom voor SAP, vanwege de branchespecifieke oplossingen. WarehousePro en ServicePro zijn door ADC ontwikkeld, dat bedrijf werd later door Aiden overgenomen.

Met de overname door Aiden, konden we de stap naar deze partner makkelijk zetten. Een implementatie van ERP gaat nooit over rozen. Tenminste, dat heb ik nog nooit gehoord en meegemaakt. Het gaat er om dat je van te voren weet welke hobbels je onderweg tegenkomt en dat er adequaat en met een haalbare planning gezocht wordt naar oplossingen. SAP biedt de flexibiliteit om maatwerk toe te passen op het standaardpakket en heeft een groot aantal partners met branche-expertise met oplossingen die aansluiten op onze wensen.”

Moorman: “We hebben een lange weg bewandeld voordat we bij Aiden terecht kwamen. We hebben eerst met andere SAP partners samengewerkt. Aiden scoort bovengemiddeld als het gaat om nakomen van afspraken, goede budgetbeheersing en inzichtelijk maken van kosten. Daarnaast is het een organisatie met veel SAP- en branchekennis die de consultants goed gebruiken bij opdrachtgevers zoals wij.

About usarrow right image
  • Client
    Numatic
  • Industry
    Consumenten producten
  • Oplossing
    SAP Business One en Aiden WarehousePro
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Aiden oplossingen

Aiden WarehousePro

Een POS-oplossing voor zowel B2C- als B2B-retailomgevingen, geschikt voor ieder device én met standaardkoppelingen voor…

Lees meer arrow right image
search icon

Other Stories

Seas of Solutions
Dutch Flower Group
Amac
Avebe
M&G Group
BuitenHof Tuinmeubelen
Schaap & Citroen
Keyser & Mackay
Dekker
Vitablend
Romar-Voss
Bamigo
Vogel's
Skantrae
Keller's IJzerhandel
Wavin
Van Beest
Lanubia
Waterbear
Veneta
Multi Bazar
Brinker Carpets
ILG Food Group
Recoll
Berko
Easywalker
Alliander
BrandLoyalty
LC Packaging
Food Impuls
Kyocera
Arli Group
APH Group
Advies tot en met Realisatie
Outdoor Life Group
Vocas
Mauritz
Amacom
Rompa Group | ITB
Lehmanns
Getronics
Portacon
Majestic
Lampdirect
Beddinghouse
Woodvision
GP Batteries
FairForward