Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Citrus Andriessen stroomlijnt al zijn bedrijfsprocessen en financiële administratie met SAP Business ByDesign. De leverancier van digitale toetsoplossingen profiteert onder andere van een sterk vereenvoudigd facturatieproces. SAP-partner Aiden begeleidde de implementatie.

Aiden logo.png

Citrus Andriessen levert digitale toetsoplossingen. De software ondersteunt veilige en efficiënte ontwikkeling, afname en correctie van toetsen, en biedt bovendien allerlei analysemogelijkheden. De klantenkring is breed. Het bedrijf levert niet alleen aan onderwijsinstellingen, maar verzorgt bijvoorbeeld ook het toetsingssysteem voor de inburgeringsexamens van DUO en de Wft-examens voor de financiële sector.

 

“Ons inzicht in de salesfunnel is dankzij SAP Business ByDesign sterk verbeterd. Met een druk op de knop kunnen we bovendien het management en de aandeelhouders voorzien van actuele rapportages. ”

Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om verdere groei mogelijk te maken, was een modernisering van het IT-landschap noodzakelijk. Citrus Andriessen maakte voor alle processen rondom klantcontact, hr, verkoop en administratie namelijk gebruik van diverse verouderde systemen die onderling niet of nauwelijks waren geïntegreerd. Veel processen verliepen via papier of Excel. Een situatie die niet meer paste bij de groeiambitie.

Voor Citrus Andriessen reden genoeg om in een keer alle systemen te vervangen door een modern, cloudgebaseerd ERP-platform. “We leveren hoogwaardige technologie. Dan is het vreemd als de systemen voor je eigen bedrijfsvoering daarbij achterblijven”, zegt Berry van der Haring, verantwoordelijk voor de financiële processen bij Citrus Andriessen.

Met de komst van SAP Business ByDesign beschikt Citrus Andriessen over een moderne, geïntegreerde en cloudgebaseerde oplossing voor alle interne bedrijfsprocessen. Ook omarmde het bedrijf de standaardprocessen die daarbij horen. “Daar moeten medewerkers enorm aan wennen, want voorheen hadden we geen vastomlijnde processen. Maar gelukkig zien ze er zelf ook de praktische voordelen van in.”


Een goed voorbeeld van zo’n praktisch voordeel is het versoepelde facturatieproces. “Inscannen en uitprinten van facturen, zoals we voorheen deden, is niet meer nodig. Alles verloopt digitaal. Voorheen moesten we ons door Excel-sheets worstelen voor het achterhalen van prijsafspraken. Nu zijn deze afspraken en alle termijnen vastgelegd in de oplossing. Dat maakt het opstellen van de factuur een stuk eenvoudiger. Bovendien kun je vertrouwen op de vaste prijzen in het systeem. Dat scheelt niet alleen handmatige invoer, maar ook een controleslag daarop.”

About usarrow right image
  • Jaar
    2019
  • Klant
    Citrus Andriessen
  • Branche
    Retail
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image
search icon

Other Stories

Seas of Solutions
Dutch Flower Group
Amac
Avebe
M&G Group
BuitenHof Tuinmeubelen
Schaap & Citroen
Keyser & Mackay
Dekker
Vitablend
Romar-Voss
Bamigo
Vogel's
Skantrae
Keller's IJzerhandel
Wavin
Van Beest
Lanubia
Waterbear
Veneta
Multi Bazar
Brinker Carpets
ILG Food Group
Recoll
Berko
Easywalker
Numatic
Alliander
BrandLoyalty
LC Packaging
Food Impuls
Kyocera
Arli Group
APH Group
Advies tot en met Realisatie
Outdoor Life Group
Vocas
Mauritz
Amacom
Rompa Group | ITB
Lehmanns
Getronics
Portacon
Majestic
Lampdirect
Beddinghouse
Woodvision
GP Batteries
FairForward